Bageri - Malexander Café & Gästrum i BOXHOLM

Malexander Café & Gästrum i BOXHOLM är ett bageri där du kan köpa nybakat bröd, bullar eller frallor och njuta av ett gott kaffe. Om du vill veta mer om vad Malexander Café & Gästrum har att erbjuda inom bageriområdet rekommenderar vi att du ringer Malexander Café & Gästrum på nedanstående nummer för att fråga om deras tjänster. Du kan ta reda på vad Malexander Café & Gästrum har att erbjuda genom att fråga om bröd, kakor och andra bakverk på deras meny.

Kontaktuppgifter Malexander Café & Gästrum i BOXHOLM, ett trevligt bageri

Adress och telefonnummer till bageriet Malexander Café & Gästrum i BOXHOLM anges nedan.

Malexander Café & Gästrum
Kyrkov. 1 Malexander
590 14 BOXHOLM
0142 - 300 40


Vägbeskrivning till bageri Malexander Café & Gästrum i BOXHOLM, samt en karta

Du kan få en karta och en vägbeskrivning till bageriet Malexander Café & Gästrum i BOXHOLM genom att se nedan:Malexander Café & Gästrum - prisuppgifter för kakor, tårtor, bröd, frallor och fika i BOXHOLM

Eftersom priset och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier skiljer sig åt mellan Malexander Café & Gästrum och andra bagerier i BOXHOLM är det värt att jämföra utbudet och priserna för andra bagerier i BOXHOLM och i hela Östergötland. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset på nybakat bröd, frallor och andra bakverk i BOXHOLM.