Hitta ett bageri i Kimstad - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Kimstad. Om du bor i Kimstad och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Kimstad. Om du letar efter ett bageri i Kimstad som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Kimstad

Här är en lista över alla bagerier i Kimstad som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Kimstad som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Kimstad

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Kimstad om du vill göra något speciellt på ett bageri i Kimstad. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Kimstad från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Kimstad

Det finns minst ett bageri i Kimstad, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Kimstad, finns nedan lite allmän information om Kimstad som kan vara av intresse.

Kimstad är en tätort i Norrköpings kommun och kyrkbyn i Kimstads socken, belägen två mil sydväst om Norrköping. Kimstad ligger vid Motala ström mellan Norsholm vid Roxen i söder och Skärblacka vid Glan i norr. I öster nära E4:an ligger Löfstad slott.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Kimstad kan du läsa mer om Kimstad i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Kimstad som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Kimstad som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Östergötland.