Bageri - Lysings Konditori´& Bageri i ÖDESHÖG

Lysings Konditori´& Bageri i ÖDESHÖG är ett bageri där du kan köpa nybakat bröd, bullar eller frallor och njuta av ett gott kaffe. Om du vill veta mer om vad Lysings Konditori´& Bageri har att erbjuda inom bageriområdet rekommenderar vi att du ringer Lysings Konditori´& Bageri på nedanstående nummer för att fråga om deras tjänster. Du kan ta reda på vad Lysings Konditori´& Bageri har att erbjuda genom att fråga om bröd, kakor och andra bakverk på deras meny.

Kontaktuppgifter Lysings Konditori´& Bageri i ÖDESHÖG, ett trevligt bageri

Adress och telefonnummer till bageriet Lysings Konditori´& Bageri i ÖDESHÖG anges nedan.

Lysings Konditori´& Bageri
St. Torget 5
599 31 ÖDESHÖG
0144 - 106 20


Vägbeskrivning till bageri Lysings Konditori´& Bageri i ÖDESHÖG, samt en karta

Du kan få en karta och en vägbeskrivning till bageriet Lysings Konditori´& Bageri i ÖDESHÖG genom att se nedan:Lysings Konditori´& Bageri - prisuppgifter för kakor, tårtor, bröd, frallor och fika i ÖDESHÖG

Eftersom priset och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier skiljer sig åt mellan Lysings Konditori´& Bageri och andra bagerier i ÖDESHÖG är det värt att jämföra utbudet och priserna för andra bagerier i ÖDESHÖG och i hela Östergötland. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset på nybakat bröd, frallor och andra bakverk i ÖDESHÖG.