Hitta ett bageri i Valdemarsvik - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Valdemarsvik. Om du bor i Valdemarsvik och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Valdemarsvik. Om du letar efter ett bageri i Valdemarsvik som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Valdemarsvik

Här är en lista över alla bagerier i Valdemarsvik som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Valdemarsvik som uppfyller dina behov här.

Klara Axet KB
Axv. 3
615 30 VALDEMARSVIK


Frallor och fika i Valdemarsvik

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Valdemarsvik om du vill göra något speciellt på ett bageri i Valdemarsvik. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Valdemarsvik från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Valdemarsvik

Det finns minst ett bageri i Valdemarsvik, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Valdemarsvik, finns nedan lite allmän information om Valdemarsvik som kan vara av intresse.

Valdemarsvik är en tätort i Östergötlands län samt centralort i Valdemarsviks kommun. Större delen av tätorten är belägen i Östergötland, en mindre del i Småland. Sommartid förvandlas orten till en turiststad med många båtåkande besökare här och i närbelägna Gryts skärgård.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Valdemarsvik kan du läsa mer om Valdemarsvik i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Valdemarsvik som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Valdemarsvik som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Östergötland.