Hitta ett bageri i Abbekås - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Abbekås. Om du bor i Abbekås och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Abbekås. Om du letar efter ett bageri i Abbekås som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Abbekås

Här är en lista över alla bagerier i Abbekås som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Abbekås som uppfyller dina behov här.

Mossbystrands Kaffestuga AB
Mårten Jöns v. 6
274 56 ABBEKÅS


Frallor och fika i Abbekås

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Abbekås om du vill göra något speciellt på ett bageri i Abbekås. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Abbekås från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Abbekås

Det finns minst ett bageri i Abbekås, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Abbekås, finns nedan lite allmän information om Abbekås som kan vara av intresse.

Abbekås är en tätort i Skivarps socken på Söderslätt i Skurups kommun. Abbekås hamn består av en yttre och en inre hamnbassäng, där den inre används av fiskarna och den yttre är till för fritidsseglare och gästbåtar. Här finns såväl hamnkrog och hotell som ett modernt tvätt/dusch/toaletthus för besökare.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Abbekås kan du läsa mer om Abbekås i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Abbekås som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Abbekås som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Skåne.