Hitta ett bageri i Ängelholm - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Ängelholm. Om du bor i Ängelholm och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Ängelholm. Om du letar efter ett bageri i Ängelholm som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Ängelholm

Här är en lista över alla bagerier i Ängelholm som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ängelholm som uppfyller dina behov här.

Gunnars Bröd AB
Kelliehousevägen 2
262 74 ÄNGELHOLM


Konditori Centrum Ängelholm
Storg. 17
262 32 ÄNGELHOLM


Sjöholms Bageri AB
Storg. 58 A
262 32 ÄNGELHOLM


Frallor och fika i Ängelholm

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Ängelholm om du vill göra något speciellt på ett bageri i Ängelholm. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Ängelholm från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Ängelholm

Det finns minst ett bageri i Ängelholm, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Ängelholm, finns nedan lite allmän information om Ängelholm som kan vara av intresse.

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Ängelholm kan du läsa mer om Ängelholm i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Ängelholm som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ängelholm som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Skåne.