Hitta ett bageri i Bjärnum - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Bjärnum. Om du bor i Bjärnum och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Bjärnum. Om du letar efter ett bageri i Bjärnum som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Bjärnum

Här är en lista över alla bagerier i Bjärnum som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Bjärnum som uppfyller dina behov här.

Bjärnums Konditori
Södra v. 4
280 20 BJÄRNUM


Frallor och fika i Bjärnum

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Bjärnum om du vill göra något speciellt på ett bageri i Bjärnum. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Bjärnum från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Bjärnum

Det finns minst ett bageri i Bjärnum, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Bjärnum, finns nedan lite allmän information om Bjärnum som kan vara av intresse.

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Bjärnum kan du läsa mer om Bjärnum i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Bjärnum som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Bjärnum som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Skåne.