Hitta ett bageri i Furulund - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Furulund. Om du bor i Furulund och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Furulund. Om du letar efter ett bageri i Furulund som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Furulund

Här är en lista över alla bagerier i Furulund som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Furulund som uppfyller dina behov här.

Coop Nära
Kungsg. 52
244 63 FURULUND


Frallor och fika i Furulund

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Furulund om du vill göra något speciellt på ett bageri i Furulund. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Furulund från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Furulund

Det finns minst ett bageri i Furulund, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Furulund, finns nedan lite allmän information om Furulund som kan vara av intresse.

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Orten ligger till stora delar på södra sluttningen i Kävlingeåns sänka. Inom samhället finns för Lundaslätten relativt stora skogsdungar med främst tall, varifrån namnet antas komma. I sydöstra delen av tätorten ligger Lackalänga, kyrkby i Lackalänga socken med Lackalänga kyrka.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Furulund kan du läsa mer om Furulund i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Furulund som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Furulund som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Skåne.