Hitta ett bageri i Hässleholm - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Hässleholm. Om du bor i Hässleholm och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 4 olika bagerier i Hässleholm. Om du letar efter ett bageri i Hässleholm som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Hässleholm

Här är en lista över alla bagerier i Hässleholm som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Hässleholm som uppfyller dina behov här.

Coop Extra
Hövdingeg. 31
281 33 HÄSSLEHOLM


Rolf Tillberg Spettkaksbageri
Torsg. 10
281 38 HÄSSLEHOLM


Circle K
Grönängsplan
281 33 HÄSSLEHOLM


Bjärnors Konditori AB
Första Avenyen 4
281 31 HÄSSLEHOLM


Frallor och fika i Hässleholm

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Hässleholm om du vill göra något speciellt på ett bageri i Hässleholm. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Hässleholm från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Hässleholm

Det finns minst ett bageri i Hässleholm, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Hässleholm, finns nedan lite allmän information om Hässleholm som kan vara av intresse.

Hässleholm är centralort i Hässleholms kommun i Skåne län. 2000 invigdes Hässleholm kulturhus med bibliotek, biograf, restauranger och samlingslokaler. Hässleholm har under senare år blivit något av ett fäste för elektronica i Sverige.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Hässleholm kan du läsa mer om Hässleholm i den här artikeln.

Vi upptäckte 4 olika bagerier i Hässleholm som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Hässleholm som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Skåne.