Hitta ett bageri i Höganäs - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Höganäs. Om du bor i Höganäs och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Höganäs. Om du letar efter ett bageri i Höganäs som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Höganäs

Här är en lista över alla bagerier i Höganäs som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Höganäs som uppfyller dina behov här.

ICA Kvantum
Lexikonv. 1
263 34 HÖGANÄS


Kakhuset I Kullabygden AB
Storg. 20
263 37 HÖGANÄS


Finax Bakery
Höganäsv. 10
263 51 HÖGANÄS


Frallor och fika i Höganäs

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Höganäs om du vill göra något speciellt på ett bageri i Höganäs. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Höganäs från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Höganäs

Det finns minst ett bageri i Höganäs, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Höganäs, finns nedan lite allmän information om Höganäs som kan vara av intresse.

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Höganäs kan du läsa mer om Höganäs i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Höganäs som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Höganäs som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Skåne.