Bageri - Kakhuset I Kullabygden AB i HÖGANÄS

Kakhuset I Kullabygden AB i HÖGANÄS är ett bageri där du kan köpa nybakat bröd, bullar eller frallor och njuta av ett gott kaffe. Om du vill veta mer om vad Kakhuset I Kullabygden AB har att erbjuda inom bageriområdet rekommenderar vi att du ringer Kakhuset I Kullabygden AB på nedanstående nummer för att fråga om deras tjänster. Du kan ta reda på vad Kakhuset I Kullabygden AB har att erbjuda genom att fråga om bröd, kakor och andra bakverk på deras meny.

Kontaktuppgifter Kakhuset I Kullabygden AB i HÖGANÄS, ett trevligt bageri

Adress och telefonnummer till bageriet Kakhuset I Kullabygden AB i HÖGANÄS anges nedan.

Kakhuset I Kullabygden AB
Storg. 20
263 37 HÖGANÄSVägbeskrivning till bageri Kakhuset I Kullabygden AB i HÖGANÄS, samt en karta

Du kan få en karta och en vägbeskrivning till bageriet Kakhuset I Kullabygden AB i HÖGANÄS genom att se nedan:Kakhuset I Kullabygden AB - prisuppgifter för kakor, tårtor, bröd, frallor och fika i HÖGANÄS

Eftersom priset och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier skiljer sig åt mellan Kakhuset I Kullabygden AB och andra bagerier i HÖGANÄS är det värt att jämföra utbudet och priserna för andra bagerier i HÖGANÄS och i hela Skåne. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset på nybakat bröd, frallor och andra bakverk i HÖGANÄS.