Hitta ett bageri i Kävlinge - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Kävlinge. Om du bor i Kävlinge och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Kävlinge. Om du letar efter ett bageri i Kävlinge som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Kävlinge

Här är en lista över alla bagerier i Kävlinge som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Kävlinge som uppfyller dina behov här.

Konditori Kringlan
Bruksg. 23
244 30 KÄVLINGE


Södervidinge Bagaren
Tingsv. 372
244 93 KÄVLINGE


Wivex Konditori
Sälgv. 23
244 41 KÄVLINGE


Frallor och fika i Kävlinge

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Kävlinge om du vill göra något speciellt på ett bageri i Kävlinge. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Kävlinge från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Kävlinge

Det finns minst ett bageri i Kävlinge, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Kävlinge, finns nedan lite allmän information om Kävlinge som kan vara av intresse.

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Kävlinge kan du läsa mer om Kävlinge i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Kävlinge som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Kävlinge som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Skåne.