Hitta ett bageri i Ljungbyhed - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Ljungbyhed. Om du bor i Ljungbyhed och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 2 olika bagerier i Ljungbyhed. Om du letar efter ett bageri i Ljungbyhed som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Ljungbyhed

Här är en lista över alla bagerier i Ljungbyhed som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ljungbyhed som uppfyller dina behov här.

Ljungbyheds Konditori
Skolg. 2
264 51 LJUNGBYHED


Pomada Future AB
Skankhult 4804
264 54 LJUNGBYHED


Frallor och fika i Ljungbyhed

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Ljungbyhed om du vill göra något speciellt på ett bageri i Ljungbyhed. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Ljungbyhed från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Ljungbyhed

Det finns minst ett bageri i Ljungbyhed, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Ljungbyhed, finns nedan lite allmän information om Ljungbyhed som kan vara av intresse.

Ljungbyhed är en tätort i Klippans kommun i Skåne län. Ljungbyhed har länge präglats av sin karaktär som militär övningsplats. På senare år har dock den militära närvaron minskats. Det finns verksamhet på Ljungbyheds flygplats. Bland annat driver Trafikflyghögskolan, TFHS, trafikflygarutbildning för civil luftfart i Lunds universitets regi.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Ljungbyhed kan du läsa mer om Ljungbyhed i den här artikeln.

Vi upptäckte 2 olika bagerier i Ljungbyhed som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ljungbyhed som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Skåne.