Hitta ett bageri i Lönsboda - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Lönsboda. Om du bor i Lönsboda och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Lönsboda. Om du letar efter ett bageri i Lönsboda som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Lönsboda

Här är en lista över alla bagerier i Lönsboda som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Lönsboda som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Ö. Järnvägsg. 6
280 70 LÖNSBODA


Frallor och fika i Lönsboda

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Lönsboda om du vill göra något speciellt på ett bageri i Lönsboda. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Lönsboda från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Lönsboda

Det finns minst ett bageri i Lönsboda, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Lönsboda, finns nedan lite allmän information om Lönsboda som kan vara av intresse.

Lönsboda är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer öster om centralorten Osby, och en viktig serviceort i den östra kommundelen. Ortnamnet finns dokumenterat från 1584 som Lønnsboe. Förleden är trädslaget lönn och efterleden bod i plural form.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Lönsboda kan du läsa mer om Lönsboda i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Lönsboda som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Lönsboda som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Skåne.