Hitta ett bageri i Ödåkra - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Ödåkra. Om du bor i Ödåkra och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 2 olika bagerier i Ödåkra. Om du letar efter ett bageri i Ödåkra som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Ödåkra

Här är en lista över alla bagerier i Ödåkra som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ödåkra som uppfyller dina behov här.

Lantz Stenugnsbageri
N P Mathiassons g. 17
254 74 ÖDÅKRA


Lantz Stenugnsbageri AB
N P Mathiassons g. 17
254 74 ÖDÅKRA


Frallor och fika i Ödåkra

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Ödåkra om du vill göra något speciellt på ett bageri i Ödåkra. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Ödåkra från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Ödåkra

Det finns minst ett bageri i Ödåkra, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Ödåkra, finns nedan lite allmän information om Ödåkra som kan vara av intresse.

Ödåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Samhället ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Ödåkra kan du läsa mer om Ödåkra i den här artikeln.

Vi upptäckte 2 olika bagerier i Ödåkra som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ödåkra som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Skåne.