Hitta ett bageri i Östra Ljungby - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Östra Ljungby. Om du bor i Östra Ljungby och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Östra Ljungby. Om du letar efter ett bageri i Östra Ljungby som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Östra Ljungby

Här är en lista över alla bagerier i Östra Ljungby som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Östra Ljungby som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Östra Ljungby

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Östra Ljungby om du vill göra något speciellt på ett bageri i Östra Ljungby. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Östra Ljungby från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Östra Ljungby

Det finns minst ett bageri i Östra Ljungby, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Östra Ljungby, finns nedan lite allmän information om Östra Ljungby som kan vara av intresse.

Östra Ljungby är en tätort i norra delen av Klippans kommun och kyrkby i Östra Ljungby socken i Skåne, belägen vid motorvägen på E4:an mellan Åstorp och Örkelljunga. Här ligger bland annat Östra Ljungby kyrka, en naturbruksgymnasieskola, ett industriområde, en grundskola, en naturbruksgymnasieskola, en busstation, en nyöppnad mack vid namn Gulf...

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Östra Ljungby kan du läsa mer om Östra Ljungby i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Östra Ljungby som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Östra Ljungby som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Skåne.