Hitta ett bageri i Sibbhult - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Sibbhult. Om du bor i Sibbhult och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Sibbhult. Om du letar efter ett bageri i Sibbhult som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Sibbhult

Här är en lista över alla bagerier i Sibbhult som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Sibbhult som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Sibbhult

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Sibbhult om du vill göra något speciellt på ett bageri i Sibbhult. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Sibbhult från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Sibbhult

Det finns minst ett bageri i Sibbhult, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Sibbhult, finns nedan lite allmän information om Sibbhult som kan vara av intresse.

Sibbhult är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer sydost om Osby, cirka 30 kilometer norr om Kristianstad och cirka 30 kilometer öster om Hässleholm. Utåt sett har Sibbhult gjort sig känt tack vare stenindustrin och de två industrierna Scania, som tillverkar växellådor för lastbilar och bussar, samt HAKI.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Sibbhult kan du läsa mer om Sibbhult i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Sibbhult som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Sibbhult som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Skåne.