Hitta ett bageri i Skurup - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Skurup. Om du bor i Skurup och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Skurup. Om du letar efter ett bageri i Skurup som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Skurup

Här är en lista över alla bagerier i Skurup som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Skurup som uppfyller dina behov här.

Algots Bröd AB, Familjebageriet
Masking. 3
274 30 SKURUP


Conditori Centrum Skurup AB
Järnvägsg. 1
274 34 SKURUP


Bröderna Anderssons Konditori AB
Torggatan
274 34 SKURUP


Frallor och fika i Skurup

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Skurup om du vill göra något speciellt på ett bageri i Skurup. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Skurup från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Skurup

Det finns minst ett bageri i Skurup, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Skurup, finns nedan lite allmän information om Skurup som kan vara av intresse.

Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1-4 plan.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Skurup kan du läsa mer om Skurup i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Skurup som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Skurup som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Skåne.