Hitta ett bageri i Veberöd - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Veberöd. Om du bor i Veberöd och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Veberöd. Om du letar efter ett bageri i Veberöd som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Veberöd

Här är en lista över alla bagerier i Veberöd som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Veberöd som uppfyller dina behov här.

Olssons I Veberöd AB
Sandg. 18
247 62 VEBERÖD


Frallor och fika i Veberöd

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Veberöd om du vill göra något speciellt på ett bageri i Veberöd. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Veberöd från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Veberöd

Det finns minst ett bageri i Veberöd, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Veberöd, finns nedan lite allmän information om Veberöd som kan vara av intresse.

Veberöd är en tätort i östra delen av Lunds kommun och kyrkby i Veberöds socken i Skåne, belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot och ungefär två mil från Lund. I Veberöd finns Veberöds kyrka, dessutom det två dagligvarubutiker, en ICA Nära-butik samt en COOP Konsum-butik. Andra affärer är en järnaffär, en pappershandel...

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Veberöd kan du läsa mer om Veberöd i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Veberöd som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Veberöd som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Skåne.