Hitta ett bageri i Vellinge - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Vellinge. Om du bor i Vellinge och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 5 olika bagerier i Vellinge. Om du letar efter ett bageri i Vellinge som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Vellinge

Här är en lista över alla bagerier i Vellinge som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Vellinge som uppfyller dina behov här.

Bergströms kondis
N. Kronan 91
235 91 VELLINGE


björns
Järnvägsg. 2 H
235 31 VELLINGE


Circle K
Falsterbov. 9
235 35 VELLINGE


Madame Marzipan
Prästagårdsv. 4
235 94 VELLINGE


Mimmas Caffé Trattoria
Järnvägsg. 1
235 31 VELLINGE


Frallor och fika i Vellinge

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Vellinge om du vill göra något speciellt på ett bageri i Vellinge. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Vellinge från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Vellinge

Det finns minst ett bageri i Vellinge, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Vellinge, finns nedan lite allmän information om Vellinge som kan vara av intresse.

Vellinge (äldre stavningar: Hvellinge, Vällinge) är en tätort och centralort i Vellinge kommun i Skåne län. Norra delen av tätorten ligger i Eskilstorps socken och här finns Eskilstorps kyrka. Centrala och södra delen är kyrkbyn i Vellinge socken med Vellinge kyrka. Orten är belägen på Söderslätt...

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Vellinge kan du läsa mer om Vellinge i den här artikeln.

Vi upptäckte 5 olika bagerier i Vellinge som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Vellinge som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Skåne.