Hitta ett bageri i Flen - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Flen. Om du bor i Flen och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Flen. Om du letar efter ett bageri i Flen som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Flen

Här är en lista över alla bagerier i Flen som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Flen som uppfyller dina behov här.

Coop Extra
Götg. 1
642 37 FLEN


ICA Kvantum
N. Kungsg. 8
642 37 FLEN


Circle K
Kungsv. 10
642 34 FLEN


Frallor och fika i Flen

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Flen om du vill göra något speciellt på ett bageri i Flen. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Flen från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Flen

Det finns minst ett bageri i Flen, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Flen, finns nedan lite allmän information om Flen som kan vara av intresse.

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Flen kan du läsa mer om Flen i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Flen som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Flen som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Södermanland.