Hitta ett bageri i Katrineholm - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Katrineholm. Om du bor i Katrineholm och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Katrineholm. Om du letar efter ett bageri i Katrineholm som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Katrineholm

Här är en lista över alla bagerier i Katrineholm som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Katrineholm som uppfyller dina behov här.

Buney AB
Rönng. 3 D
641 52 KATRINEHOLM


Hembagarns Konditori
Köpmang. 22
641 30 KATRINEHOLM


Circle K
Vingåkersv. 16
641 51 KATRINEHOLM


Frallor och fika i Katrineholm

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Katrineholm om du vill göra något speciellt på ett bageri i Katrineholm. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Katrineholm från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Katrineholm

Det finns minst ett bageri i Katrineholm, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Katrineholm, finns nedan lite allmän information om Katrineholm som kan vara av intresse.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Katrineholm kan du läsa mer om Katrineholm i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Katrineholm som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Katrineholm som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Södermanland.