Hitta ett bageri i Oxelösund - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Oxelösund. Om du bor i Oxelösund och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Oxelösund. Om du letar efter ett bageri i Oxelösund som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Oxelösund

Här är en lista över alla bagerier i Oxelösund som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Oxelösund som uppfyller dina behov här.

Birgers Konditori
Torgg. 9
613 30 OXELÖSUND


Jessicas Bageri
Järntorget 1
613 30 OXELÖSUND


ICA Kvantum Oxelösund
Järntorget 7
613 30 OXELÖSUND


Frallor och fika i Oxelösund

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Oxelösund om du vill göra något speciellt på ett bageri i Oxelösund. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Oxelösund från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Oxelösund

Det finns minst ett bageri i Oxelösund, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Oxelösund, finns nedan lite allmän information om Oxelösund som kan vara av intresse.

Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Oxelösund kan du läsa mer om Oxelösund i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Oxelösund som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Oxelösund som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Södermanland.