Hitta ett bageri i Stallarholmen - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Stallarholmen. Om du bor i Stallarholmen och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Stallarholmen. Om du letar efter ett bageri i Stallarholmen som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Stallarholmen

Här är en lista över alla bagerier i Stallarholmen som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Stallarholmen som uppfyller dina behov här.

Konditori Selaön
Östav. 9
645 62 STALLARHOLMEN


Printz Bageri
Brog. 21
645 61 STALLARHOLMEN


Mmh Invest AB
Brog. 21
645 61 STALLARHOLMEN


Frallor och fika i Stallarholmen

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Stallarholmen om du vill göra något speciellt på ett bageri i Stallarholmen. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Stallarholmen från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Stallarholmen

Det finns minst ett bageri i Stallarholmen, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Stallarholmen, finns nedan lite allmän information om Stallarholmen som kan vara av intresse.

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Stallarholmen kan du läsa mer om Stallarholmen i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Stallarholmen som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Stallarholmen som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Södermanland.