Hitta ett bageri i Strängnäs - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Strängnäs. Om du bor i Strängnäs och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 4 olika bagerier i Strängnäs. Om du letar efter ett bageri i Strängnäs som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Strängnäs

Här är en lista över alla bagerier i Strängnäs som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Strängnäs som uppfyller dina behov här.

Ekonomi & Projekt I Strängnäs AB
Aspö Skarpan 17
645 93 STRÄNGNÄS


Strängnäsprinsen Café HB
Järnvägsg. 7
645 31 STRÄNGNÄS


Coop Forum
Solberga Handelsv. 17
645 47 STRÄNGNÄS


Best Western Hotel Rogge
Gyllenhjelmsg. 20
645 30 STRÄNGNÄS


Frallor och fika i Strängnäs

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Strängnäs om du vill göra något speciellt på ett bageri i Strängnäs. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Strängnäs från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Strängnäs

Det finns minst ett bageri i Strängnäs, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Strängnäs, finns nedan lite allmän information om Strängnäs som kan vara av intresse.

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Strängnäs kan du läsa mer om Strängnäs i den här artikeln.

Vi upptäckte 4 olika bagerier i Strängnäs som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Strängnäs som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Södermanland.