Hitta ett bageri i Torshälla - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Torshälla. Om du bor i Torshälla och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Torshälla. Om du letar efter ett bageri i Torshälla som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Torshälla

Här är en lista över alla bagerier i Torshälla som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Torshälla som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Brog. 8
644 32 TORSHÄLLA


Frallor och fika i Torshälla

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Torshälla om du vill göra något speciellt på ett bageri i Torshälla. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Torshälla från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Torshälla

Det finns minst ett bageri i Torshälla, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Torshälla, finns nedan lite allmän information om Torshälla som kan vara av intresse.

Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Torshälla kan du läsa mer om Torshälla i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Torshälla som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Torshälla som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Södermanland.