Hitta ett bageri i Vagnhärad - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Vagnhärad. Om du bor i Vagnhärad och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 2 olika bagerier i Vagnhärad. Om du letar efter ett bageri i Vagnhärad som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Vagnhärad

Här är en lista över alla bagerier i Vagnhärad som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Vagnhärad som uppfyller dina behov här.

Hantverkarna Bak & Mat
N. Sundsv. 79
610 74 VAGNHÄRAD


Forselius, Arne
KOLARTORPET
610 74 VAGNHÄRAD


Frallor och fika i Vagnhärad

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Vagnhärad om du vill göra något speciellt på ett bageri i Vagnhärad. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Vagnhärad från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Vagnhärad

Det finns minst ett bageri i Vagnhärad, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Vagnhärad, finns nedan lite allmän information om Vagnhärad som kan vara av intresse.

Vagnhärad är en tätort i Trosa kommun och kyrkbyn i Vagnhärads socken, belägen mellan Gnesta, Södertälje och Trosa. Vagnhärads socken omnämns första gången som Wanghæradh 1350. Det anses vara ett forntida bygdenamn där härad har betydelsen "bygd".

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Vagnhärad kan du läsa mer om Vagnhärad i den här artikeln.

Vi upptäckte 2 olika bagerier i Vagnhärad som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Vagnhärad som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Södermanland.