Bageri - Hantverkarna Bak & Mat i VAGNHÄRAD

Hantverkarna Bak & Mat i VAGNHÄRAD är ett bageri där du kan köpa nybakat bröd, bullar eller frallor och njuta av ett gott kaffe. Om du vill veta mer om vad Hantverkarna Bak & Mat har att erbjuda inom bageriområdet rekommenderar vi att du ringer Hantverkarna Bak & Mat på nedanstående nummer för att fråga om deras tjänster. Du kan ta reda på vad Hantverkarna Bak & Mat har att erbjuda genom att fråga om bröd, kakor och andra bakverk på deras meny.

Kontaktuppgifter Hantverkarna Bak & Mat i VAGNHÄRAD, ett trevligt bageri

Adress och telefonnummer till bageriet Hantverkarna Bak & Mat i VAGNHÄRAD anges nedan.

Hantverkarna Bak & Mat
N. Sundsv. 79
610 74 VAGNHÄRAD
0156 - 106 45


Vägbeskrivning till bageri Hantverkarna Bak & Mat i VAGNHÄRAD, samt en karta

Du kan få en karta och en vägbeskrivning till bageriet Hantverkarna Bak & Mat i VAGNHÄRAD genom att se nedan:Hantverkarna Bak & Mat - prisuppgifter för kakor, tårtor, bröd, frallor och fika i VAGNHÄRAD

Eftersom priset och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier skiljer sig åt mellan Hantverkarna Bak & Mat och andra bagerier i VAGNHÄRAD är det värt att jämföra utbudet och priserna för andra bagerier i VAGNHÄRAD och i hela Södermanland. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset på nybakat bröd, frallor och andra bakverk i VAGNHÄRAD.