Hitta ett bageri i Vrena - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Vrena. Om du bor i Vrena och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Vrena. Om du letar efter ett bageri i Vrena som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Vrena

Här är en lista över alla bagerier i Vrena som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Vrena som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Vrena

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Vrena om du vill göra något speciellt på ett bageri i Vrena. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Vrena från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Vrena

Det finns minst ett bageri i Vrena, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Vrena, finns nedan lite allmän information om Vrena som kan vara av intresse.

Vrena är en tätort i Nyköpings kommun och kyrkbyn i Vrena socken, belägen cirka 20 km nordväst om Nyköping. Orten ligger utmed Riksväg 52 mellan Hallbosjön och Långhalsen. Vrena har tack vare läget vid den forsande ån ända sedan 1500-talet varit en betydande industriort, med bland annat tegelbruk och sågverk.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Vrena kan du läsa mer om Vrena i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Vrena som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Vrena som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Södermanland.