Hitta ett bageri i Älta - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Älta. Om du bor i Älta och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Älta. Om du letar efter ett bageri i Älta som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Älta

Här är en lista över alla bagerier i Älta som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Älta som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Älta

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Älta om du vill göra något speciellt på ett bageri i Älta. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Älta från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Älta

Det finns minst ett bageri i Älta, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Älta, finns nedan lite allmän information om Älta som kan vara av intresse.

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Älta kan du läsa mer om Älta i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Älta som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Älta som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Stockholm.