Hitta ett bageri i Bandhagen - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Bandhagen. Om du bor i Bandhagen och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 5 olika bagerier i Bandhagen. Om du letar efter ett bageri i Bandhagen som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Bandhagen

Här är en lista över alla bagerier i Bandhagen som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Bandhagen som uppfyller dina behov här.

Engelbrekts Konditori & Bageri
Högdalsgången 34
124 54 BANDHAGEN


Rågsveds Konditori AB
Rågsvedstorget 5
124 65 BANDHAGEN


Konditori Vallmofröt
Hagsätra Torg 14
124 73 BANDHAGEN


Café Chateau
Skärlingebacken 2
124 33 BANDHAGEN


Coop Konsum
Högdalsgången 19 Högdalen Centrum
124 54 BANDHAGEN


Frallor och fika i Bandhagen

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Bandhagen om du vill göra något speciellt på ett bageri i Bandhagen. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Bandhagen från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Bandhagen

Det finns minst ett bageri i Bandhagen, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Bandhagen, finns nedan lite allmän information om Bandhagen som kan vara av intresse.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Bandhagen kan du läsa mer om Bandhagen i den här artikeln.

Vi upptäckte 5 olika bagerier i Bandhagen som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Bandhagen som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Stockholm.