Hitta ett bageri i Ekerö - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Ekerö. Om du bor i Ekerö och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 2 olika bagerier i Ekerö. Om du letar efter ett bageri i Ekerö som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Ekerö

Här är en lista över alla bagerier i Ekerö som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ekerö som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Träkvista Torg
178 37 EKERÖ


Queens Konditori & Bageri
Mälarö Torg 3
178 30 EKERÖ


Frallor och fika i Ekerö

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Ekerö om du vill göra något speciellt på ett bageri i Ekerö. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Ekerö från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Ekerö

Det finns minst ett bageri i Ekerö, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Ekerö, finns nedan lite allmän information om Ekerö som kan vara av intresse.

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Ekerö kan du läsa mer om Ekerö i den här artikeln.

Vi upptäckte 2 olika bagerier i Ekerö som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ekerö som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Stockholm.