Hitta ett bageri i Handen - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Handen. Om du bor i Handen och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 2 olika bagerier i Handen. Om du letar efter ett bageri i Handen som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Handen

Här är en lista över alla bagerier i Handen som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Handen som uppfyller dina behov här.

Malmens Konditori
Bragev. 2
136 38 HANDEN


Bröd&Mat i Handen AB
Vendelsöv. 57
136 44 HANDEN


Frallor och fika i Handen

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Handen om du vill göra något speciellt på ett bageri i Handen. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Handen från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Handen

Det finns minst ett bageri i Handen, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Handen, finns nedan lite allmän information om Handen som kan vara av intresse.

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Handen kan du läsa mer om Handen i den här artikeln.

Vi upptäckte 2 olika bagerier i Handen som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Handen som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Stockholm.