Hitta ett bageri i Haninge - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Haninge. Om du bor i Haninge och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Haninge. Om du letar efter ett bageri i Haninge som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Haninge

Här är en lista över alla bagerier i Haninge som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Haninge som uppfyller dina behov här.

Stegsholms gårdscafe och bageri
Gålöv. 28
136 91 HANINGE


Frallor och fika i Haninge

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Haninge om du vill göra något speciellt på ett bageri i Haninge. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Haninge från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Haninge

Det finns minst ett bageri i Haninge, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Haninge, finns nedan lite allmän information om Haninge som kan vara av intresse.

Haninge kommun är en skärgårdskommun samt förort till Stockholm i Stockholms län. Centralort är Handen som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen på ön Södertörn i nordöstra delen av landskapet Södermanland. I öster gränsar kommunen till Östersjön med Stockholms södra skärgård.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Haninge kan du läsa mer om Haninge i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Haninge som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Haninge som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Stockholm.