Hitta ett bageri i Järna - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Järna. Om du bor i Järna och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 5 olika bagerier i Järna. Om du letar efter ett bageri i Järna som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Järna

Här är en lista över alla bagerier i Järna som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Järna som uppfyller dina behov här.

Almviksgårds Bageri
Almvik 10
153 95 JÄRNA


COOP
Löwens v. 2
153 36 JÄRNA


Saltå Kvarn
Saltå 3 SALTÅ KVARN
153 91 JÄRNA


Järna vedugnsbageri
Sandtorpsv. 15
153 30 JÄRNA


Konditori Lilla Maräng
Storg. 3
153 30 JÄRNA


Frallor och fika i Järna

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Järna om du vill göra något speciellt på ett bageri i Järna. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Järna från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Järna

Det finns minst ett bageri i Järna, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Järna, finns nedan lite allmän information om Järna som kan vara av intresse.

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Järna kan du läsa mer om Järna i den här artikeln.

Vi upptäckte 5 olika bagerier i Järna som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Järna som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Stockholm.