Hitta ett bageri i Norra Sorunda - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Norra Sorunda. Om du bor i Norra Sorunda och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Norra Sorunda. Om du letar efter ett bageri i Norra Sorunda som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Norra Sorunda

Här är en lista över alla bagerier i Norra Sorunda som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Norra Sorunda som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Norra Sorunda

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Norra Sorunda om du vill göra något speciellt på ett bageri i Norra Sorunda. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Norra Sorunda från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Norra Sorunda

Det finns minst ett bageri i Norra Sorunda, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Norra Sorunda, finns nedan lite allmän information om Norra Sorunda som kan vara av intresse.

Sorunda socken i Södermanland ingick i Sotholms härad, ingår sedan 1974 i Nynäshamns kommun och motsvarar från 2016 Sorunda distrikt. Sorunda socken har medeltida ursprung. På 1600-talet utbröts Torö socken.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Norra Sorunda kan du läsa mer om Norra Sorunda i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Norra Sorunda som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Norra Sorunda som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Stockholm.