Hitta ett bageri i Saltsjöbaden - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Saltsjöbaden. Om du bor i Saltsjöbaden och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Saltsjöbaden. Om du letar efter ett bageri i Saltsjöbaden som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Saltsjöbaden

Här är en lista över alla bagerier i Saltsjöbaden som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Saltsjöbaden som uppfyller dina behov här.

Kringelgården
Sturev. 15
133 38 SALTSJÖBADEN


Circle K
Solsidev. 2
133 31 SALTSJÖBADEN


Pia Kärrberg Konsult AB
Berguddsv. 83
133 33 SALTSJÖBADEN


Frallor och fika i Saltsjöbaden

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Saltsjöbaden om du vill göra något speciellt på ett bageri i Saltsjöbaden. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Saltsjöbaden från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Saltsjöbaden

Det finns minst ett bageri i Saltsjöbaden, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Saltsjöbaden, finns nedan lite allmän information om Saltsjöbaden som kan vara av intresse.

Saltsjöbaden är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Saltsjöbaden/Fisksätra. Saltsjöbaden omfattar Neglingeön, en halvö på cirka 75 hektar som ligger mellan Baggensfjärden och Neglingeviken och är förenad med fastlandet genom ett näs vid Rösunda.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Saltsjöbaden kan du läsa mer om Saltsjöbaden i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Saltsjöbaden som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Saltsjöbaden som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Stockholm.