Hitta ett bageri i Stenhamra - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Stenhamra. Om du bor i Stenhamra och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Stenhamra. Om du letar efter ett bageri i Stenhamra som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Stenhamra

Här är en lista över alla bagerier i Stenhamra som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Stenhamra som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Stenhamra

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Stenhamra om du vill göra något speciellt på ett bageri i Stenhamra. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Stenhamra från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Stenhamra

Det finns minst ett bageri i Stenhamra, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Stenhamra, finns nedan lite allmän information om Stenhamra som kan vara av intresse.

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Stenhamra kan du läsa mer om Stenhamra i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Stenhamra som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Stenhamra som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Stockholm.