Hitta ett bageri i Vällingby - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Vällingby. Om du bor i Vällingby och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 5 olika bagerier i Vällingby. Om du letar efter ett bageri i Vällingby som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Vällingby

Här är en lista över alla bagerier i Vällingby som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Vällingby som uppfyller dina behov här.

Coop Extra Och Butiksbageri
Pajalag. 38
162 65 VÄLLINGBY


Okur & Co AB
Vällingbyplan 3
162 65 VÄLLINGBY


Konditori Pallas AB
Vällingbyplan 3
162 65 VÄLLINGBY


Pallas AB, Konditori
Vällingby Torg 9
162 65 VÄLLINGBY


Matital AB
Siktg. 12
162 50 VÄLLINGBY


Frallor och fika i Vällingby

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Vällingby om du vill göra något speciellt på ett bageri i Vällingby. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Vällingby från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Vällingby

Det finns minst ett bageri i Vällingby, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Vällingby, finns nedan lite allmän information om Vällingby som kan vara av intresse.

Vällingby är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun med 71 768 invånare (2011). Stadsdelen ingår i Hässelby-Vällingby stadsdelsområde och Vällingby församling. Området där Vällingby i dag ligger är ett mycket gammalt kulturlandskap och människor har bott här åtminstone sedan järnåldern.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Vällingby kan du läsa mer om Vällingby i den här artikeln.

Vi upptäckte 5 olika bagerier i Vällingby som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Vällingby som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Stockholm.