Hitta ett bageri i Vaxholm - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Vaxholm. Om du bor i Vaxholm och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 2 olika bagerier i Vaxholm. Om du letar efter ett bageri i Vaxholm som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Vaxholm

Här är en lista över alla bagerier i Vaxholm som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Vaxholm som uppfyller dina behov här.

Waxholmsbagarna
Söderhamnen 6
185 31 VAXHOLM


Elimat i Stockholm AB
Björngårdsgatan 15
185 21 VAXHOLM


Frallor och fika i Vaxholm

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Vaxholm om du vill göra något speciellt på ett bageri i Vaxholm. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Vaxholm från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Vaxholm

Det finns minst ett bageri i Vaxholm, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Vaxholm, finns nedan lite allmän information om Vaxholm som kan vara av intresse.

Vaxholm är en tätort i Uppland och centralort i Vaxholms kommun, Stockholms län, belägen på Vaxön. Namnet är troligen taget från öns namn, Vaxön som skrevs Vaxö 1335.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Vaxholm kan du läsa mer om Vaxholm i den här artikeln.

Vi upptäckte 2 olika bagerier i Vaxholm som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Vaxholm som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Stockholm.