Hitta ett bageri i Almunge - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Almunge. Om du bor i Almunge och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Almunge. Om du letar efter ett bageri i Almunge som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Almunge

Här är en lista över alla bagerier i Almunge som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Almunge som uppfyller dina behov här.

Coop Nära
Almunge-lövsta
740 10 ALMUNGE


Frallor och fika i Almunge

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Almunge om du vill göra något speciellt på ett bageri i Almunge. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Almunge från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Almunge

Det finns minst ett bageri i Almunge, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Almunge, finns nedan lite allmän information om Almunge som kan vara av intresse.

Almunge är en tätort i östra delen av Uppsala kommun vid länsväg 282. En kilometer öster om tätorten ligger Almunge kyrkby där Almunge kyrka, Almunge skola och en bensinstation med livsmedelsaffär finns.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Almunge kan du läsa mer om Almunge i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Almunge som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Almunge som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Uppsala.