Hitta ett bageri i Alunda - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Alunda. Om du bor i Alunda och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Alunda. Om du letar efter ett bageri i Alunda som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Alunda

Här är en lista över alla bagerier i Alunda som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Alunda som uppfyller dina behov här.

Centrumkonditoriet Alunda
Centrumv. 6
747 31 ALUNDA


Frallor och fika i Alunda

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Alunda om du vill göra något speciellt på ett bageri i Alunda. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Alunda från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Alunda

Det finns minst ett bageri i Alunda, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Alunda, finns nedan lite allmän information om Alunda som kan vara av intresse.

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Alunda kan du läsa mer om Alunda i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Alunda som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Alunda som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Uppsala.