Hitta ett bageri i Karlholmsbruk - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Karlholmsbruk. Om du bor i Karlholmsbruk och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Karlholmsbruk. Om du letar efter ett bageri i Karlholmsbruk som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Karlholmsbruk

Här är en lista över alla bagerier i Karlholmsbruk som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Karlholmsbruk som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Karlholmsbruk

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Karlholmsbruk om du vill göra något speciellt på ett bageri i Karlholmsbruk. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Karlholmsbruk från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Karlholmsbruk

Det finns minst ett bageri i Karlholmsbruk, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Karlholmsbruk, finns nedan lite allmän information om Karlholmsbruk som kan vara av intresse.

Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Karlholmsbruk kan du läsa mer om Karlholmsbruk i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Karlholmsbruk som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Karlholmsbruk som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Uppsala.