Hitta ett bageri i Knutby - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Knutby. Om du bor i Knutby och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Knutby. Om du letar efter ett bageri i Knutby som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Knutby

Här är en lista över alla bagerier i Knutby som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Knutby som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Knutby

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Knutby om du vill göra något speciellt på ett bageri i Knutby. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Knutby från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Knutby

Det finns minst ett bageri i Knutby, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Knutby, finns nedan lite allmän information om Knutby som kan vara av intresse.

Knutby är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Knutby socken. Knutby ligger omkring fyra mil öster om Uppsala. Mellan 1842 och 1917 var Knutby tingsställe för Närdinghundra härad.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Knutby kan du läsa mer om Knutby i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Knutby som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Knutby som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Uppsala.