Hitta ett bageri i Östervåla - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Östervåla. Om du bor i Östervåla och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Östervåla. Om du letar efter ett bageri i Östervåla som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Östervåla

Här är en lista över alla bagerier i Östervåla som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Östervåla som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Östervåla

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Östervåla om du vill göra något speciellt på ett bageri i Östervåla. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Östervåla från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Östervåla

Det finns minst ett bageri i Östervåla, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Östervåla, finns nedan lite allmän information om Östervåla som kan vara av intresse.

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Östervåla kan du läsa mer om Östervåla i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Östervåla som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Östervåla som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Uppsala.