Hitta ett bageri i Filipstad - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Filipstad. Om du bor i Filipstad och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 4 olika bagerier i Filipstad. Om du letar efter ett bageri i Filipstad som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Filipstad

Här är en lista över alla bagerier i Filipstad som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Filipstad som uppfyller dina behov här.

Barilla Sverige AB
Konsul Lundströms v. 11
682 33 FILIPSTAD


ICA Kvantum
Konsul Lundströms v. 1
682 33 FILIPSTAD


Beatrices konditori & café
Vikg. 2
682 30 FILIPSTAD


Coop Extra
Viktoriag. 1
682 30 FILIPSTAD


Frallor och fika i Filipstad

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Filipstad om du vill göra något speciellt på ett bageri i Filipstad. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Filipstad från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Filipstad

Det finns minst ett bageri i Filipstad, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Filipstad, finns nedan lite allmän information om Filipstad som kan vara av intresse.

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Filipstad kan du läsa mer om Filipstad i den här artikeln.

Vi upptäckte 4 olika bagerier i Filipstad som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Filipstad som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Värmland.