Bageri - Beatrices konditori & café i FILIPSTAD

Beatrices konditori & café i FILIPSTAD är ett bageri där du kan köpa nybakat bröd, bullar eller frallor och njuta av ett gott kaffe. Om du vill veta mer om vad Beatrices konditori & café har att erbjuda inom bageriområdet rekommenderar vi att du ringer Beatrices konditori & café på nedanstående nummer för att fråga om deras tjänster. Du kan ta reda på vad Beatrices konditori & café har att erbjuda genom att fråga om bröd, kakor och andra bakverk på deras meny.

Kontaktuppgifter Beatrices konditori & café i FILIPSTAD, ett trevligt bageri

Adress och telefonnummer till bageriet Beatrices konditori & café i FILIPSTAD anges nedan.

Beatrices konditori & café
Vikg. 2
682 30 FILIPSTAD
0590 - 102 19


Vägbeskrivning till bageri Beatrices konditori & café i FILIPSTAD, samt en karta

Du kan få en karta och en vägbeskrivning till bageriet Beatrices konditori & café i FILIPSTAD genom att se nedan:Beatrices konditori & café - prisuppgifter för kakor, tårtor, bröd, frallor och fika i FILIPSTAD

Eftersom priset och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier skiljer sig åt mellan Beatrices konditori & café och andra bagerier i FILIPSTAD är det värt att jämföra utbudet och priserna för andra bagerier i FILIPSTAD och i hela Värmland. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset på nybakat bröd, frallor och andra bakverk i FILIPSTAD.