Hitta ett bageri i Karlskoga - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Karlskoga. Om du bor i Karlskoga och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 9 olika bagerier i Karlskoga. Om du letar efter ett bageri i Karlskoga som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Karlskoga

Här är en lista över alla bagerier i Karlskoga som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Karlskoga som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum Storängen
Tranbärsv. 2
691 47 KARLSKOGA


Gamla Pumphuset AB
Strandparksvägen 7
691 41 KARLSKOGA


Coop Forum
Källmossv. 2
691 52 KARLSKOGA


Konditori Köp City
Sandviksv. 12
691 52 KARLSKOGA


MAXI ICA Stormarknad
Gesällg. 5
691 34 KARLSKOGA


Bagarns Brödbod i Karlskoga AB
Bergsmansg. 19
691 31 KARLSKOGA


Kringlans Finbageri
Värmlandsv. 22
691 34 KARLSKOGA


Khatoon
Gustavsg. 15
691 34 KARLSKOGA


Karlskoga Wärdshus
Bergsmansg. 34
691 32 KARLSKOGA


Frallor och fika i Karlskoga

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Karlskoga om du vill göra något speciellt på ett bageri i Karlskoga. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Karlskoga från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Karlskoga

Det finns minst ett bageri i Karlskoga, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Karlskoga, finns nedan lite allmän information om Karlskoga som kan vara av intresse.

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Karlskoga kan du läsa mer om Karlskoga i den här artikeln.

Vi upptäckte 9 olika bagerier i Karlskoga som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Karlskoga som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Värmland.