Hitta ett bageri i Torsby - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Torsby. Om du bor i Torsby och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Torsby. Om du letar efter ett bageri i Torsby som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Torsby

Här är en lista över alla bagerier i Torsby som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Torsby som uppfyller dina behov här.

Lindströms Bröd AB
Bergebyv. 20
685 34 TORSBY


Coop Extra
Berggårdsv. 37
685 33 TORSBY


Ostleverantör Sloof
Järnbergsås 4
685 94 TORSBY


Frallor och fika i Torsby

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Torsby om du vill göra något speciellt på ett bageri i Torsby. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Torsby från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Torsby

Det finns minst ett bageri i Torsby, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Torsby, finns nedan lite allmän information om Torsby som kan vara av intresse.

Torsby är en tätort i Värmland och centralort i Torsby kommun, belägen i norra änden av sjön Övre Fryken intill älvarna Ljusnans och Röjdans mynningar. Fryksände kyrka har stått på platsen sedan 1200-talet. Torsby är ungefär 10 mil norr om Karlstad och 3.5 mil från norska gränsen.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Torsby kan du läsa mer om Torsby i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Torsby som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Torsby som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Värmland.