Hitta ett bageri i Uddeholm - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Uddeholm. Om du bor i Uddeholm och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Uddeholm. Om du letar efter ett bageri i Uddeholm som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Uddeholm

Här är en lista över alla bagerier i Uddeholm som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Uddeholm som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Uddeholm

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Uddeholm om du vill göra något speciellt på ett bageri i Uddeholm. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Uddeholm från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Uddeholm

Det finns minst ett bageri i Uddeholm, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Uddeholm, finns nedan lite allmän information om Uddeholm som kan vara av intresse.

Uddeholm är en tätort i Hagfors kommun i norra Värmland. Uddeholms AB, världsledande inom stålindustrin, har sitt ursprung i Uddeholmskoncernen. Företaget bytte namn den 1 april 2010 och tog då tillbaks sitt ursprungliga namn Uddeholms AB.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Uddeholm kan du läsa mer om Uddeholm i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Uddeholm som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Uddeholm som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Värmland.